Juridische kennisgevingen


Disclaimer

Rietberg Webdesign en Webdesign Hattem verlenen u toegang tot www.rietbergwebdesign.nl, www.webdesignhattem.nl en www.nrhosting.nl (""website"") en publiceren hier (informatieve) teksten, afbeelding e.d. Tevens is via www.nrhosting.nl het klantenpanel bereikbaar.

Rietberg Webdesign en Webdesign Hattem besteden de grootst mogelijke zorg aan de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en actualiteit van haar websites. Onbeschikbaarheid, onbetrouwbaarheid en/of onjuiste teksten kunnen voorkomen. Rietberg Webdesign en Webdesign Hattem zijn op geen wijze aansprakelijk op de eventuele schade die kan worden opgelopen door de onbeschikbaarheid, onbetrouwbaarheid, onjuiste teksten en/of schade die wordt opgelopen door het bezoeken van haar websites. Tevens zijn Rietberg Webdesign en Webdesign Hattem niet aansprakelijk voor de content op websites waarnaar Rietberg Webdesign en Webdesign Hattem door linken door middel van hyperlinks of andere technologieŽn om door te linken.
Rietberg Webdesign en Webdesign Hattem behouden zich het recht om ten alle tijde informatie en/of andere publicaties op haar websites ten alle tijde te wijzigen. De informatie op haar websites zijn enkel ter informatie en niet om een overeenkomst te sluiten. Het sluiten van een overeenkomst gebeurt na akkoord van de afnemer en na akkoord van Rietberg Webdesign of Webdesign Hattem.
Al het materiaal op deze websites zijn eigendom van Rietberg Webdesign en Webdesign Hattem en mogen niet worden gekopieerd/opgeslagen/gepubliceerd op welke wijze dan ook. Het is niet toegestaan in te breken/hacken/virussen op deze website te plaatsen of andere websites van Rietberg Webdesign, Webdesign Hattem en haar klanten. Rietberg Webdesign en Webdesign Hattem mogen de disclaimer ten alle tijde wijzigen.

Bij het bezoeken van deze website gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer en tevens de algemene voorwaarden.